Contact

Hoogwaardige en moderne nagelkleuring met Gelish

De nagellak die uw nagel respecteert

Bij Esmee kunt u uw nagels laten verfraaien met behulp van het gerenommeerd merk Gelish. Gelish is een Amerikaanse fabrikant van exclusieve gelnagellak die zacht is voor uw nagel. Nadat de nagellak zorgvuldig is aangebracht wordt die met behulp van speciaal ledlicht gedroogd. Nagellak van het merk Gelish maskeert de imperfecties van de nagel, gaat lang mee en is zacht voor de nagel. Straal glamour en exclusiviteit uit met de geurloze en losweekbare nagellak van Gelish! Neem contact met Esmee voor nagelkleuringen met Gelish in Schoten.

Gelish: gemakkelijk te verwijderen

Wilt u de Gelish-nagellak toch weer verwijderen? Dat kan gemakkelijk en natuurlijk geklaard worden door middel van onze nagellak verwijderende machine van Steam On. Na tien minuten stomen kunt u uw nagellak gemakkelijk verwijderen. Deze methode respecteert uw nagel en irriteert uw huid niet, omdat uw nagel op geen enkel moment in aanraking komt met de vloeistof.

Neem contact op met Esmee voor een professionele nagelkleuring met Gelish in Schoten

Zoekt u een betrouwbaar adres voor een professionele nagelverzorging met Gelish? Maak dan een afspraak met Esmee via telefoon of het contactformulier.

Contacteer ons!
0488 37 41 37