Contact

Schoonheid in eigen handen

Professionele manicure in Schoten

U kunt bij schoonheidssalon Esmee terecht voor een volledige hand- en nagelverzorging. Bij een manicure wordt de esthetiek van uw handen op professionele wijze geoptimaliseerd. Zo wordt de huid van uw handen zachter gemaakt, door middel van verschillende dermatologisch geteste en vochtinbrengende producten. Ook uw nagels krijgen een opknapbeurt.

 

Geniet van een afwerking met Gelish

Bij een manicure wordt de nagelriem naar achter geduwd en wordt de nagel in een gave vorm gevijld. Nadat uw handen en nagels een grondige verzorging hebben gekregen, kunnen we uw nagels voorzien van een mooi kleurtje dankzij ons productengamma van Gelish. Nagellak van het merk Gelish maskeert de oneffenheden van de nagel, gaat lang mee en is verkrijgbaar in verschillende originele kleuren. U heeft zo geen last van afbladderende nagellak of putjes, zonder een kunstnagel te gebruiken.

Neem contact op met Esmee voor een professionele manicure

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Schoten, waar u terecht kunt voor een opknappende manicure? Contacteer Esmee nu via telefoon of het contactformulier en maak een afspraak.

Contacteer ons!
0488 37 41 37