Contact

Esmee: professionele ontharing

Volledige ontharing, zowel gezicht als lichaam

Wilt u graag van die ongewenste haargroei op uw bovenlip of gezicht af? Met een professioneel uitgevoerde ontharing kunt u zich een stuk beter voelen in uw vel. Dit kan voor zowel mannen als vrouwen. Maak daarom een afspraak met schoonheidssalon Esmee voor een professionele ontharing in Schoten.

Een epileerbeurt, met precisie

Een epileerbeurt van het gezicht laat u het beste door professionele handen uitvoeren. Voorkom halfslachtige en slordige ontharingen die uw natuurlijk voorkomen tegenspreken.

Een ontharingsbeurt kan altijd, of u nu man of vrouw bent. Verschillende mannen vinden een keurig en net voorkomen belangrijk Schoonheidssalon Esmee garandeert professionaliteit, discretie en een scherp oog voor detail.

Body Sugaring is een 100% natuurlijke ontharingstechniek om met suiker op een zachte en effectieve manier haren en zelfs dode huidcellen weg te nemen met als resultaat een niet geïrriteerde zijdezachte huid. Met deze methode kunnen we zelfs de hele korte haren alsook op de meest gevoelige plaatsen ontharen. Deze behandeling is voor ieders huidtype geschikt, voor dames en heren.

Neem contact op met Esmee voor een professionele ontharing in Schoten

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Schoten waar u terecht kunt voor een professionele ontharing? Contacteer Esmee nu via telefoon of het contactformulier en maak een afspraak.

Contacteer ons!
0488 37 41 37