Contact

Esmee: professionele ontharing met wax

Volledige ontharing, zowel gezicht als lichaam

Een professioneel uitgevoerde waxbeurt zorgt ervoor dat u voor langere tijd af bent van ongewenste haargroei op uw gezicht of lichaam. Zeker voor de lichaamsdelen die iets meer privé zijn, is dit een oplossing om niet steeds weer te hoeven scheren. Maak een afspraak met schoonheidssalon Esmee voor een professionele en langdurige ontharing in Schoten.

Zorgvuldig waxen

Een waxbeurt kan best door professionele handen worden uitgevoerd. Waxen kan gebeuren via harde hars of vloeibare hars. Harde hars wordt gesmolten en vervolgens met een spatel aangebracht. Harde hars is geschikt voor gevoelige lichaamsdelen, aangezien die zich bijna niet hecht aan de huid. Vloeibare hars wordt warm en in dunne laagjes aangebracht met de haargroei richting mee. Deze kan gebruikt worden voor het waxen van minder gevoelige lichaamsdelen. Een professional heeft altijd oog voor detail en doeltreffendheid. Schoonheidssalon Esmee garandeert professionaliteit en een scherp oog voor detail.

Body Sugaring is een 100% natuurlijke ontharingstechniek om met suiker op een zachte en effectieve manier haren en zelfs dode huidcellen weg te nemen met als resultaat een niet geïrriteerde zijdezachte huid. Met deze methode kunnen we zelfs de hele korte haren alsook op de meest gevoelige plaatsen ontharen. Deze behandeling is voor ieders huidtype geschikt, voor dames en heren.

Neem contact op met Esmee om u en zacht en professioneel te laten waxen in Schoten

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Schoten, waar u terecht kunt voor een volledige ontharing van zowel uw gezicht als lichaam? Contacteer Esmee nu en maak een afspraak.

 
Contacteer ons!
0488 37 41 37